Çelik Minare Nasıl Monte Edilir?
Hızlı Erişim
Çelik Minare Nasıl Monte Edilir?
Çelik minare modelleri hem şıklığı hem de sağlamlığı hedeflenerek üretiliyor. Tüm çelik minare modellerinde deprem, fırtına gibi birçok doğal afete karşı dayanıklı olması için gerekli tüm çalışmalar test edilerek yapılmakta ve bu şekilde müşterilere ulaştırılıyor.
Çelik minare hem daha sağlam hem de daha gösterişli olması nedeniyle son zamanlarda ilk tercih edilen minare türü oldu. Her geçen gün daha çok talep gören çelik minare uzun yıllar dayanıklı olması ile de vazgeçilmez bir hale geldi.
Minareler genellikle camilerimizle bitişik bir şekilde inşa edilmektedir. Boyutlarına göre bir, iki ya da üç şerefeden oluşmaktadırlar. Şerefe olarak ifade ettiğimiz bu terim minarelerde bulunan balkon kısmıdır. Ezanı okuyan din görevlileri yani müezzinler minare içerisindeki merdivenlerden bu şerefelere çıkabilirler. Minareler mimari olarak; temel, kaide, pabuç, gövde, şerefe, petek, külah, alem ve merdivenleri olmak üzere 9 bölümden oluşmaktadırlar.
Çelik minare modellerinin ana gövdesini yani iskeletini oluşturan parçalar günümüz teknolojisi ile çok kolay ve hızlı bir şekilde üretilebilmektedirler. Bununla birlikte kurulumu da çok kolay bir şekilde yapılmaktadır. Hızlı ve kolay kurulum gibi avantajlar sunan çelik minare modelleri aynı zamanda farklı iklim koşullarına daha dayanıklıdırlar. Depreme de dayanıklı olmalarıyla çelik minareler günümüzde en çok tercih edilen minare modelleridirler.
Çelik minare nasıl monte edilir sorusunu soran müşterilerimize tüm süreci detaylı şekilde aktarıyoruz. Çelik minareler son dönemde oldukça fazla tercih edildiği için müşteriler tarafından nasıl monte edildiği de merak ediliyor. Bu sebeple çelik minare nasıl monte edilir adlı yazımızı sizinle paylaşıyoruz.
Çelik minare hakkında daha detaylı bilgiyi firmamız tarafından edinebilirsiniz.